Corona

Corona

Beste patiënten,

 

Na de persconferentie van vrijdag 1/5 zijn er voor ons toch enkele veranderingen in de positieve zin. Vanaf maandag 4/5 mogen wij, naast de noodzakelijke behandelingen ook terug starten met de niet-dringende zorg. Dit betekent dus in principe dat we iedereen terug mogen behandelen maar uiteraard wel met de nodige hygiëne- en beschermingsmaatregelen.

 

Zowel van de therapeut als van de patiënt wordt verwacht dat hij/zij de handen wast voor de behandeling. De therapeut doet dit uiteraard ook na elke behandeling en ontsmet zijn/haar handen ook met alcoholgel.

 

Elke therapeut zal tijdens de behandeling een FFP2-masker dragen. Vermits wij genoodzaakt zijn hands-on te werken en wij ons dus niet aan de ‘social-distance’ regel van 1,5m kunnen houden, verzoeken wij jullie als patiënt ook een mondmasker te dragen tijdens de therapiesessie. Deze kunnen wij echter onmogelijk voor alle patiënten voorzien dus doen wij een beroep op jullie goede wil om hier zelf voor te zorgen.

 

Zoals we reeds de vorige weken bij de noodzakelijke behandelingen deden, zullen ook nu na elke behandeling alle gebruikte materialen, behandeltafels, klinken enz ontsmet worden.

 

Vermits er geen mensen toegelaten zijn in de wachtzaal, wordt gevraagd om de behandeling alleen bij te wonen, niet-noodzakelijk gezelschap wacht dus best in de auto. De buitendeur zal ook sowieso gesloten blijven dus we vragen om buiten in de auto te wachten tot het uw beurt is om behandeld te worden, de betreffende therapeut zal u dan ook persoonlijk komen halen. Het heeft dus geen zin om te vroeg aanwezig te zijn, we voorzien sowieso de nodige tijd tussen 2 patiënten zodat er geen of zo weinig mogelijk contact is tussen patiënten.

 

De behandeling zal voor elke patiënt ook maar 30 minuten duren, er is voorlopig geen mogelijkheid om achteraf bv nog te fietsen, de loopband te gebruiken, elektrotherapie of warmte of dergelijke te krijgen.

 

Bent u ziek of heeft u symptomen van COVID, gelieve dan uw afspraak te annuleren! Dit voor ieders welzijn en gezondheid!

 

De patiënten die in behandeling waren voor de maatregelen van kracht waren, worden in de loop van volgende week gecontacteerd door de betreffende therapeut. Uiteraard kan u zelf nog steeds beslissen om de behandeling al dan niet al te laten starten, nog even afwachten of te stoppen indien er geen klachten meer zijn.

 

Ook aan de telefoon zullen we nog even alle maatregelen overlopen zodat u op de hoogte bent van de werking in de praktijk.

 

Indien u toch nog vragen hebt, kan u ons steeds contacteren via onze fb-pagina of via e-mail op info@kinemotions.be of kinemotions.be@gmail.com. Telefonisch is momenteel nog moeilijk vermits er niet constant iemand aanwezig is in de praktijk.

 

Hopelijk kunnen wij rekenen op jullie begrip en volgen jullie de maatregelen allemaal zodat jullie en onze veiligheid gegarandeerd is!

 

Uw Kinemotions-team! 💪

Samen komen we er wel!!!

 

Indien er nog aanpassingen zouden komen omtrent de maatregelen, brengen we jullie sowieso nog op de hoogte!!

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij één van de zaakvoerders van Kinemotions,     Danny Theunis en Hilke Heselmans.Telefonisch contacteren voor dringende situaties of eventuele vragen of dergelijke kan steeds  via de gsm van Danny of Hilke.

Je kan ook altijd mailen naar info@kinemotions.be of kinemotions.be@gmail.com.

 

Laatste nieuws

kinemotions_kinesiotaping_kinesistenpraktijk_laakdal

Kinesiotaping

Kinesiotape is een elastische katoenen tape. Het heeft een gelijkaardige rekbaarheid als de huid maar is slechts rekbaar in één richting. Het gebruik van elastische

Lees meer »
kinemotions_logo_kinesitherapie_laakdal

info@kinemotions.be
013 66 41 27

Eikenstraat 9/A,
2430 Laakdal

Volg ons op social

© Alle rechten voorbehouden 2021 Kinemotions bv – door KEMP Graphics