behandelingen

Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met specialisaties in de verschillende takken van de kinesitherapie zoals shockwave therapie (ontstekingen), functionele revalidatie (rugscholing), (kinesio)taping, respiratoire revalidatie (ademhalingsoefeningen),kinderkinesitherapie, tractietafel,…Wij trachten een totaalpakket aan te bieden. Via regelmatige bijscholing, individuele aandacht en tijd voor de aandoening van elke patiënt en moderne apparatuur streven we naar kwaliteitsvolle patiëntenzorg. Bovendien kan je in onze praktijk ook terecht voor enerzijds nevenactiviteiten als fitness, relaxatietechnieken en pilates en anderzijds schoonheidsverzorging.

Manuele therapie

Door langdurige overbelasting van een gewricht kunnen stoornissen in het bewegingsapparaat ontstaan met pijnlijke bewegingen en verkrampte spieren als gevolg.

Sportkinesitherapie

Wij richten ons tot sporters, in zowel competitief als recreatief verband, met adequate manuele therapie voor sportblessures of -letsels en kinesitherapeutisch advies.

Myofasciale therapie

Myofasciale pijn is een veel voorkomende vorm van pijn die voortkomt uit spieren of hun gerelateerde fascia en die geassocieerd is met triggerpunten.

Lymfedrainage volgens vodder

De manuele lymfedrainage is een massagevorm die erop gericht is het lymfestelsel te stimuleren. Deze stimulatie is nodig om het teveel aan vocht op een betere manier sneller via de lymfebanen af te voeren.

pre- en postnatale kinesitherapie

Tijdens je zwangerschap ondergaat je lichaam veel veranderingen. De zwangerschap beïnvloedt onder meer je houding, soepelheid, evenwicht, stabiliteit, spierkracht, beweeglijkheid en ademhaling.

Kinderkinesitherapie en psychomotoriek

Binnen deze therapie richten we ons op de gehele ontwikkeling van het kind (Psychisch en motorisch).
Deze therapie is er voor baby’s, peuters, kleuters en jongeren.

Afspraken kunnen enkel telefonisch gemaakt worden

Ontspanning

Infraroodcabine

In onze praktijk kunt u ook terecht in onze infrarood cabine. Deze zorgt voor een optimale doorbloeding bij de spieren en gewrichten. Het zorgt ook voor een detox in het lichaam.

Physicalmotion

Fitness

Naast onze behandelingen staat ook de navolging centraal. Wanneer de behandelingen voltooid zijn, kunt u nog blijven oefenen/revalideren met onze fitnesstoestellen onder persoonlijke begeleiding.

Beautymotions

Schoonheidssalon

In het schoonheidssalon Beautymotions kan je onder andere terecht voor manicure, pedicure, gelaatsverzorgingen, ontharing, lichaamsbehandelingen en pakkingen. Onze schoonheidsspecialiste werkt enkel met de hoogwaardige producten van Clephar. 

Wens je een afspraak te maken, contacteer onze schoonheidsspecialiste Melissa via haar GSM-nummer 0485/13 39 26.

kinemotions_logo_kinesitherapie_laakdal

info@kinemotions.be
013 66 41 27

Eikenstraat 9/A,
2430 Laakdal

Volg ons op social media

© Alle rechten voorbehouden 2021 Kinemotions bv – door KEMP Graphics